• Carieră la Farming Serv
  • Posturi Disponibile

Cariere

Carieră la Farming Serv

Firma SC Farming Oana Serv SRL a ajuns un important jucator pe piaţa românească, datorită personalului său. Profesionalismul şi experianţa sunt prezente în toate produsele şi serviciile noastre, mulţumită oameniilor din firmă. De la lăcatuş, la metrolog, fiecare angajat îşi urmează linia de lucru cu profesionalism şi responsabilitate, de aceea firma noastră este lider pe piaţă, datorită experientei şi profesionalismului personalului său.

De aceea, pentru a lucra la Farming Oana Serv, orice angajat trebuie să dea dovadă de responsabilitate şi profesionalism în tot ceea ce face şi nu în ultimul rând, să aibă o experienţă bogată în spate. Din păcate, nu cautăm studenţi ce urmează prima lor facultate, fără experienţă de muncă, în schimb, tinerii cu facultate sau cu pregătiri profesionale terminate, cu o experienţă minum 4 ani în domeniul respectiv legat de posturile din secţiunea "Posturi disponiobile" vor fi întotdeauna bineveniţi în cadrul firmei.

Aplicaţiile ce includ un CV pentru posturiile din secţiunea "Posturi disponibile" se trimit pe adresa de e-mail: office@farmingserv.ro

Ne face deosebită plăcere să avem o colaborare în viitor.

Cariere

Posturi Disponibile