• Prezentare generală
  • Istoric
  • Mesajul Administratorului
  • Parteneri
  • Contact

Firma

Prezentare generală

Farming Metering, fondată ca Farming Oana Serv în 1993, este Antreprenor General şi oferă un pachet complet de servicii destinate realizării de sisteme de masură tranzacţională sau uzinale, sisteme de tip SCADA. Aceste servicii sunt asigurate de firma noastră pe întreg teritoriul ţării, în totală concordanţă cu cerinţele de înaltă performanţă şi calitate impuse de standardele tehnice şi normele metrologice din România, fiind lider de piaţă în România în domeniul măsurătorilor de debit gaze naturale secţiunea "mari consumatori".

În prezent sistemele de masură gaze naturale acoperă întreg teritoriul ţării, fiind principalul furnizor de astfel de echipamente al societăţii naţionale de transport gaze Transgaz. Echipamentele noastre pot fi întâlnite practic în orice colţ al ţării de la staţii de gaze ce alimentează mari consumatori pâna la malul Mării Negre pentru gazele extrase din mare sau pe dealuri şi văi unde au loc transferuri de mari cantităţi de gaz. Nu în ultimul rând tot ce înseamnă livrare de agent termic de la producător la distribuitor în capitală este măsurat şi contorizat cu echipamente Farming.

Firma este acreditată cu ISO 9001:2010, ISO 14001:2004, iar sistemele de măsură au aprobare de model de la BRML.Firma

Istoric

Firma Farming Metering aparţine celei mai prospere categorii de întreprinderi, cea a întreprinderilor mici şi mijlocii. Şi-a început activitatea în anul 1993 şi odata cu trecerea anilor a devenit un exemplu perfect a ceea ce reprezintă succesul iniţiativei private în cadrul acestei familii.

Din 1993, decând a început activitatea sub brandul Farming Oana, a ajuns să acopere cu sfera produselor şi serviciilor sale întreaga suprafaţă a României. Cu fiecare an şi-a adăugat o nouă categorie de clienţi şi şi-a mărit sfera activităţilor cu noi domenii.

În activitatea sa de baza, conceptul Farming şi-a creat un renume ca Antreprenor General, iar brandul "calculator de măsurare tip Farming" a devenit un brand în jargonul domeniului, oferind un pachet complet de servicii destinate realizării de sisteme de măsură tranzactională sau uzinală, sisteme de automatizări a proceselor industriale, firma s-a dezvoltat ca un integrator de servicii "la cheie".

În totală concordanţă cu cele mai înalte exigente de calitate impuse de standardele tehnice şi normele metrologice din România, firma este un partener recunoscut şi are certificări de calitate de la instituţii de certificare în domeniu din România.

Datorită experienţei acumulate şi a specialiştilor de înaltă ţinută, firma a reuşit să treacă cu brio şi la proiectarea şi execuţia de echipamente în domeniu, care datorită adaptabilitaţii lor la condiţiile deosebite din România, au reuşit să câştige bătălia cu mari firme de renume din branşă.

De-a lungul timpului firma noastră a dezvoltat un numar de 6 tipuri de calculatoare de debit şi 7 sisteme de măsură. În cursul istoriei sale firma a colaborat cu o serie de firme de prestigiu din domeniu întegrând echipamente de ale acestora în sistemele sale. Printre acestea putem enumera:

MECI, Franta
Endress + Hauser, Germania
Emerson, SUA
Bristol – Babcock, Anglia
Yokogawa, Japonia


Pe lângă calitatea echipamentelor furnizate, o componentă importantă a activităţii noastre au reprezentat serviciile colaterale. Dintre acestea trebuiesc menţionate cele de montaj şi punere în funcţiune, precum şi serviciile de după punerea în funcţiune, servicii care au dat trainicie, în timp, respectivelor masurători.

Soluţiile tehnice oferite de către noi au evoluat odată cu dezvolatarea tehnică a jucatorilor de pe piaţa gazieră, cu dezvoltarea infrastructurii de transmisii si cu adaptarea reglementarilor la cerinţele pieţei. Integrarea în Uniunea Europeană ne găseşte pregătiţi cu noi echipamente adaptate noilor cerinţe si cu un concept nou cu privire la asigurarea serviciilor de mentenanţă, dat fiind parcul tot mai mare de echipamente şi dispersia lor în teritoriu.

Firma

Mesajul Administratorului

Vă mulţumim că aţi ales această lume virtuală a firmei Farming Metering. pentru a intra în viaţa ei şi a ne afla posibilităţile. Sper că mesajul meu precum şi turul virtual al ofertei noastre sa vă facă sa înţelegeţi politica firmei noastre şi potenţialul ei, pentru a stabili împreuna un prim contact pornind de la premize solide.

Anul 1990 a însemnat pentru România un nou început, o renaştere practic a ei prin orientarea ei totală spre o economie de piaţă. Acesta a fost un lucru uşor de declarat, dar greu de realizat după o perioadă de 50 de ani de comunism, care a creat un tip de om total dependent de stat şi care nu era invaţat să aibă iniţiativă şi să pretindă calitate. Fostele societăţi de stat au inţeles că a venit timpul să-şi măsoare corect consumurile, să-şi stabilească eficienţă reală şi şa ia măsuri în acest sens. Astfel a apărut nevoia unor societăţi care să ofere echipemante de calitate, dar adaptate condiţiilor concrete din România şi servicii de calitate pentru a se crea o stare de încredere între partenerii economici.

În 1993 am realizat oportunitatea unei astfel de afaceri şi împreuna cu cei mai apropiaţi colaboratori am pornit la un drum greu, dar care s-a dovedit fructuos şi plin de satisfacţii.

Prin deviza 'prin noi înşine', am reuşit să ne impunem în domeniul ales şi să ne câştigăm respectul atât al clienţilor cât şi al concurenţilor noştri. Scopul nostru a fost permanent nivelul tehnic ridicat al produselor şi serviciilor, calitatea lor şi nu cantitatea. Aceste deziderate au fost atinse de o echipa omogenă şi foarte unită care a reuşit fără diferende să îmbine experienţa cu tinereţea.

Noutatea şi adaptarea permanentă la tehnologia de ultimă oră sunt direcţii care stau permanent in atenţia staff-ului nostru. Nu în ultimul rând flexibilitatea gândirii noastre constă şi în cautarea de noi domenii de activitate, care să lărgească paleta serviciilor noastre.

În concluzie, putem să vă asiguram că apelând la Farming Metering, apelaţi la o echipă de excepţie cu foarte multă mobilitate şi cu un standard tehnic şi de calitate ridicat.

Administrator,
Eugen Chiş

Firma

Contact

SC FARMING METERING SRL

RO 26776812
J40/3852/2010

Telefon / Fax

+40374.07.59.10 / +40374.09.00.21

E-mail

Departamente
Birou: office@farmingserv.ro
Contractare: contractare@farmingserv.ro
Metrologie: metrologie@farmingserv.ro
Conducere
Chiş Eugen: eugen.chis@farmingserv.ro


Adresă

Bulevardul Basarabia nr. 256, Bucureşti Sector 3
În incinta parcului industrial FAUR Bucureşti.


Vizualizare hartă mărită